Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία και αποτελεί ένα από τα συστατικά του δέρματός μας. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί νερό στο δέρμα, χαρίζοντας του ενυδάτωση, σφριγηλότητα, ελαστικότητα και τον απαραίτητο όγκο.  Με το πέρασμα του χρόνου όμως οι λειτουργίες του υαλουρονικού οξέος ατονούν καθώς ο οργανισμός σταματά να παράγει τις απαραίτητες ποσότητες με αποτέλεσμα το δέρμα να λεπταίνει και να παρουσιάζει σημάδια γήρανσης.

Πότε πρέπει να κάνω ;

Η σταδιακή ελάττωση του υαλουρονικού οξέως με τη γήρανση συνδέεται με την εμφάνιση ρυτίδων. Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται με ασφάλεια για να απαλύνει ή να εξαφανίσει ρυτίδες σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ.

Ακόμη και αρκετά νέοι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν ενέσεις υαλουρονικού για να διορθώσουν περιοχές του προσώπου τους όπως να κάνουν τα χείλη τους πιο γεμάτα ή να ενισχύσουν τη μύτη ή το πηγούνι μη χειρουργικά.

Διάρκεια αποτελεσμάτων και πότε μπορώ να το επαναλάβω!

Η δράση του διαρκεί από 8 εώς 12 μήνες. Από την ημέρα της έγχυσης τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά  και μέσα στις επόμενες ημέρες το δέρμα επανακτά την ελαστικότητα, την σφριγηλότατα και την φυσική του λάμψη.

Ποιες είναι οι παρενέργειες;

Μετά την εφαρμογή υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστούν κάποιες εκχυμώσεις (μελανιές) και ένα μετρίου βαθμού οίδημα (πρήξιμο), τα οποία καλύπτονται με το μακιγιάζ. Δεν αναφέρονται σημαντικές παρενέργειες καθώς το υαλουρονικό υπάρχει ήδη στον οργανισμό μας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη Dermaclinic είναι εγκεκριμένα από διεθνείς οργανισμούς ασφάλειας φαρμάκων και χορηγείται πιστοποιητικό γνησιότητας.

Προετοιμασία πριν την θεραπεία

Δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία

Διάρκεια συνεδρίας

Η συνήθης διάρκεια είναι 20 με 30 λεπτά.

Φροντίδα μετά την θεραπεία

Δεν απαιτεί κάποια φροντίδα μετά τη θεραπεία και δεν απαιτεί αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται

— Γέμισμα και διόρθωση  χειλιών

— Βαθιές ρινοπαρειακές πτυχώσεις (ρυτίδες γέλιου)

— Αναπλήρωση όγκου στα ζυγωματικά

— Ρυτίδες παρειών

–Ρυτίδες στόματος

— Περίγραμμα πηγουνιού και γενικότερα του προσώπου

— Ρυτίδες των ματιών, μετώπου και μεσοφρύου συνδυαστικά με BOTOX® και Dysport®